2016 YILI ASFALT ÇALIŞMALARI

04/10/2016

Belediyemizin hedeflerinden olan hiç bir toprak yol kalmayıncaya kadar asfaltlama çalışmalarına devam etme kararı  kapsamında 2016 yılı yatırım programında yer alan ilçemiz tüm mahallerinde mevcut stabilize yollar ile bu yıl içerisinde yeni açılan yollar asfaltlama yapıldı.

Bundan sonraki yıllarda da asfaltlama çalışmalarımız devam edecek olup, ilçemizde toprak ve stabilize yol kalmayacaktır. Vatandaşlarımızın ve çevre sağlığının korunması, halkımızın daha sağlıklı ve güzel ortamlarda yaşayabilmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanarak hizmete devam edeceğiz.

İlçemizde yapılan bu asfalt çalışmaları ve tüm hizmetlerde hiç bir zaman destek ve emeklerini esirgemeyen başta Ak Parti Nevşehir Milletvekillerimiz, Ak Parti il Başkanımız ve İl Genel Meclis Başkanımız ile diğer emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.