ACIGÖL İHL'DEN SURİYE'DEKİ TÜRKMENLERE YARDIM KAMPANYASI

17/05/2016

İlçemizde bulunan Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Suriye Bayırbucak Türkmenlerinde bulunan kardeşleri için kendi aralarında giyecek yardımı topladılar. Toplanan yardımları Belediyemiz zabıta memuru Adnan ORHAN ve İHH Acıgöl gönüllüsü Adem BİÇER'e teslim ettiler. Gayretli çalışmalarından dolayı İmam Hatip Lisesi Müdürü Çapan AKKURT'a öğretmen ve öğrencilerine Acıgöl Belediyesi olarak teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Acıgöl ortaokulu ve 4 Temmuz ortaokulu öğrencileri de okullarına bırakılan iyilikte yarışan sınıflar kumbaralarını da harçlıklarıyla doldurarak Adem BİÇER e teslim ettiler. Okul müdürlerimiz Müjdat Selçuk ÖZDOĞAN ve Yaşar UZ'a ve öğrencilerimize de gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.