BELEDİYEMİZDEN İHH'YA DESTEK

06/01/2016

Acıgöl İlçesinde vatandaşlar tarafından Suriye'deki Bayır Bucak Türkmenleri için yapılan yardımların bir yerde toplanması ve İ.H.H ya ulaştırılması için Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ mülkiyeti Belediyeye ait bir adet dükkanı yardım toplama merkezi olarak kullanılmak üzere İHH'ya tahsis etti. Ayrıca bugün Acıgöl'de toplanan gıda ve giyecek olmak üzere toplam 3 ton civarındaki yardımları Belediyemiz işçileri ve araçlarınca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Nevşehir'de bulunan sevkiyat deposuna götürüldü.

Suriye'deki Savaşda mağdur olan Bayır Bucak Türkmenleri için toplanan malzemeler 10 torba un, 80 torba patates, 15 torba odun, 20 adet battaniye,100 kg nohut,6 adet gıda kolisi ve giyim eşyalarından oluşmaktadır. Bundan sonrada yardımların toplanmasına devam edilecektir.  Hayırsever tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.