GENÇLİK VE SPOR BAKANIMIZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

24/08/2015

Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ ilçemizi ziyaret etti. Sayın Bakanımızla birlikte Nevşehir Valimiz Mehmet CEYLAN Nevşehir Ak Parti Milletvekilirimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Murat GÖKTÜRK ve Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ ile birliklte önce geçtiğimiz günlerde Diyarbakırda Şehit olan  J. Uzman Çavuş Latif ADIGÜZEL'in ailesini ziyaret ederek Başsağlığı dileklerinde bulundu. Heyet daha sonra Şehidimizin mezarına giderek dua ve niyazda bulundular. Bu ziyaretlerden sonra Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ederek İlçemiz ve sorunları hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ başta olmak üzere heyetteki tüm haziruna yapmış olduğu bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ve teşekkürlerini iletti.