KAHVEHANE, KIRAATHANE VE LOKANTALARA EL DEZENFEKTAN STANDI DAĞITIMI

03/06/2020

Ülke genelinde olduğu gibi, İlçemizde de Korona virüsü nedeniyle faaliyetlerine geçici süreliğine ara verilen Kahvehane, Kıraathane, Kafe, çay bahçesi ve lokantalar normalleşme süreci ile yeniden faaliyetlerine başlaması nedeniyle işletme sahiplerini, İlçe Kaymakamımız Doğukan KOYUNCU ve Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ ziyaret ettiler. Ziyarette esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar dileklerini ileterek Sağlık Bakanlığı tarafından işletmeler hakkında yayımlanan tedbirler ile ilgili bilgiler verdiler.

Ayrıca Belediyemiz tarafından bu işyerlerine gelecek müşterilerin ellerini dezenfekte yapmaları ve virüse karşı tedbir amaçlı kullanılmak üzere 14 Kuralın yazılı bulunduğu El Dezenfekten Standı hediye edildi.