MÜJDE ve TEŞEKKÜR!! İLÇEMİZE DOĞALGAZ GELİYOR

24/03/2017

23.03.2017 tarihinde ilimizi ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Berat ALBAYRAK, Acıgöl İlçemize ve Acıgöl Organize Sanayi Bölgesine 2017 yılı yatırım bütçesine alarak en kısa sürede doğalgaz getirileceği sözünü verdi.

Başta Sayın Bakanımız Berat ALBAYRAK olmak üzere Doğalgazın ilçemize ve OSB'ye getirilmesi için her türlü gayret ve çabalarını esirgemeyen Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Murat GÖKTÜRK, Sayın Mustafa AÇIKGÖZ ve Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, Akparti İl Başkanımız Mehmet Ali TANRIVER ve Nevşehir Valimiz Sayın İlhami AKTAŞ'a tüm ilçe halkım adına teşekkür ederim.

Ercan ERTAŞ

Acıgöl Belediye Başkanı