15 TEMMUZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

İlçemiz 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gıda Teknolojisi Alanı Gıda İşleme Dalı Öğrencileri bahçelerinden topladıkları elmaları taş pres uygulamasıyla organik sirkeye dönüştürdüler. Ayrıca Metal Teknolojisi öğrencileri tarafından da porselen saatler yapıldı.

İlçemiz 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bilal KÖSE ve Gıda Teknolojisi Alanı Gıda İşleme Dalı ve Metal Teknolojisi Alanı Öğrencileri  Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ’ı makamında ziyaret ederek okullarında üretmiş oldukları sirke ve duvar saatlerinin tanıtımını yaparak üretim süreci hakkında bilgiler verdiler. Ayrıca okullarında yapacakları diğer çalışmalar hakkında  da bilgiler verdiler.

Üretilen elma sirkelerinden ve duvar saatlerinden birkaçı Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ’a  hediye olarak takdim ettiler.

Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ yapılan çalışmalardan ve ziyaretlerinden dolayı Okul Müdürü Bilal KÖSE ve öğrencilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar  diledi.