• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE “BİR KAP MUTLULUK” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE  “BİR KAP MUTLULUK”  ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNDE “BİR KAP MUTLULUK” ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ KAPSAMINDA BELEDİYEMİZ İLE NENE HATUN ANAOKULU İLE “BİR KAP MUTLULUK” ADLI ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Hayvan sever bir nesil yetişmesi için farklı kazanımlarla donatılmış etkinliklerle öğrencilerini buluşturan “Bir Kap Mutluluk” projesini Belediyemiz ile Nene Hatun Anaokulu işbirliğinde gerçekleştiriyoruz.

“Hayvanları bir gün değil her gün korumalıyız” diyerek yola çıkan öğrencilerle etkinlik kapsamında, hayvan barınakları için yardım kampanyası, sokak hayvanları için kedi-köpek evleri etkinlikleri ve hayvan hakları yürüyüşü düzenledi.

4 Ekim Hayvanları Koruma Gününde Belediye başkanımızı ziyaret ederek Proje hakkında bilgi veren Nene Hatun Ana Okulu Müdürü Berkay DİNLEYEN, projeye yapmış olduğu maddi ve manevi katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ercan ERTAŞ’a teşekkür etti.  Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ’da okul yöneticilerinin bu konuda duyarlılığı ve çalışmalarını takdir ettiğini, öğrencilerimizin hayvanları koruma konusunda bilinçlendirdikleri için yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti. Bundan sonra da bu gibi konularda her türlü desteğin verileceğini söyledi.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde, hayvanların da insanlar kadar doğada yaşama hakları olduğunun ve hayvanları sevebilmenin, onlara yardım edebilmenin insanların en büyük yeteneği olduğunun bilincinin erken yaşlarda kazanılmasının önemi vurgulanıyor.