4. GELENEKSEL TRAP ATIŞLARI FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Kültür Bakanlığı, Belediyemiz ve Acıgöl Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Trap Atışları ve Kültürel Etkinlikler Festivali pazar günü İlçemiz Acıgöl Krater (Maar) gölünde binlerce misafir ve yüzlerce katılımcının katılımıyla büyük bir coşku ve heyecan içinde gerçekleştirildi.  Hareketli ve sabit hedeflerde hünerlerini sergileyen avcılar yarışlarda derece elde ettiler. Yarışmaya Nevşehir Vali Yardımcısı Hali Berk, Acıgöl Kaymakamı Murat Çakır, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, TKDK Başkanı Murat Asiltürk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. 4 Kategoride yapılan yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Şenlik bayram havasında bitti. Tüm halkımıza, katılımcılara ve misafirlerimize teşekkür ediyoruz.