ACIGÖL BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Belediyemizce havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalara hız verildi. Cumhuriyet mahallesindeki Halk Eğitim Merkezi  ve Bahçeli Mahallesi Osmanlı Caddesindeki Acıgöl Ortaokulu  ihata duvarı ve yol genişletme ile ve Çayırlık Mahallesindeki Kız Meslek Lisesinin bahçe düzenleme çalışmalarına başlanarak hızla devam etmektedir.

Ayrıca ilçemizde yıllarca yapılmayan geniş kapsamlı çevre temizliği çalışmalarına yapılmakta olup, Yıllardır yol kenarlarında, boş alan ve arsalarda, dere kenarları ve yatağında enkaz, ot, çöp ve diğer çevre kirliliğine yol açan pislikler temizlenmektedir. İlçemiz güzel bir görünüm kazanmaktadır.

Hükümet konağı önündeki Dobada Parkında park ve meydan düzenleme çalışmalarına başlanmış ve şu anda meydan saat kulesi yapımına başlanmıştır. En kısa zamanda meydan park düzenleme çalışmalarının bitirilmesi planlanmaktadır.