ACIGÖL TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU BİNASININ TEMELİ ATILDI.

İlçemizde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesine  bağlı  Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu  bina yerleşkesinin temeli,  Belediyemiz ve üniversite işbirliğinde yapılan organizasyonla bugün Saat 14:00’de  törenle atıldı.

Törene, Nevşehir Valisi İnci SEZER BECEL, Ak Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, Sayın Yücel MENEKŞE, Nevşehir Hacı Bektaş Veli  Üniversitesi Rektörü Sayın Semih AKTEKİN,  Ak Parti İl Başkanı Sayın Ali KEMİKKIRAN,  Acıgöl İlçe Başkanı Sayın Ramazan GÜL, Acıgöl Kaymakamı Emine KARATAŞ YILDIZ, Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ, İl  ve İlçe Protokolü, Hayırsever iş insanları, İlimizde,  ilçemizde ve İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri yöneticileri ile vatandaşlarımız katıldılar.

Belediye  Başkanımız Sayın Ercan ERTAŞ’ın  İlçemizde meslek yüksek okulu açılması ve okul binasının yaptırılması için üstün gayret,  çaba, özverili çalışma ve katkılarıyla okul arsasının Kıymetli Hayırsever İş İnsanı Hacı Mehmet TEK’in okul arsasını hibe etmesiyle başlayan ve bugün temeli atılan  Acıgöl   Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu  İlçemiz Çayırlık Mahallesi, Çatalkaya Caddesi, Çevre Yolu yanında bulunan yerleşkeye yapılacaktır.  Bina içerisinde 26 Derslik, 40 Adet Akademisyen ofisi, 2 adet kapalı anfi, 2 adet konferans salonu, 1 adet kütüphane ve diğer müştemilat ile sosyal tesislerden oluşup, 11264 m2 toplam alana sahiptir.

Temel  atma törenine katılan tüm katılımcılara teşekkür  ediyor,  temeli atılan Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulumuzun,  gelecek nesillerimize, ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.