BAYIR BUCAK TÜRKMENLERİNE 2. YARDIM FİLOSU

Bugün ilçemizden toplanan yaklaşık 26 ton civarındaki un, patates, mantı, makarna, salça nohut fasulye ve ayrıca gıda kolilerinden oluşan yardım malzemeleri Suriye bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere dualar eşliğinde yola çıkarıldı düzenlene törene Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ, AK Parti ilçe başkanı Ramazan GÜL, İlçe vaizi Mevlüt ERASLAN ve Acıgöl halkı katıldı. Törende bir konuşma yapan İ.H.H. Nevşehir lojistik sorumlusu İbrahim ÇİĞDEM katkılarından ve yardımlarından dolayı başta Acıgöl aklına ve esnafına,Acıgöl Belediye başkanına ve personeline Karapınar belediye başkanına ve personeline teşekkür ederek komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisine uyan tüm duyarlı halkımıza teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.