BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN İSTANBUL ZİYARETİ

Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ'ın 04-09 Şubat tarihleri arasında çeşitli resmi temaslarda bulunmak ve Acıgöl'lü hemşehrilerimizi ziyaret ederek görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a gitti.

İstanbul'a yapmış olduğu seyahatte Bahçeşehir Kaymakamı ve NEVBİAD (Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneği) Başkanı Kazım TEKİN ile İstanbul İl Emniyet Organize Suçlar Şube Müdürü Gaffar DEMİR'i makamlarında ziyaret etti. Yapılan ziyarette görüş alış verişinde bulundu. Yine 8 şubat Pazartesi günü İstanbul'daki Nevşehirli Bürokratlar ve İş Adamları Derneğince The Marmara otelinde düzenlenen tanışma ve kaynaşma toplantısına katıldı.

Ayrıca İstanbul'da ikamet eden Acıgöl'lü hemşehrilerimizi ziyaret ederek dört gün boyunca çeşitli konularda görüşmeler yaptı.