• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET

       Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ ve AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan GÜL, Ak Parti Acıgöl İl Genel Meclis Üyeleri Abdüsselam GÖLTAŞ ve Musa MUTLU TBMM de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Yücel MENEKŞE ve Aslen Acıgöllü olup, Sakarya'dan Milletvekili seçilen Çiğdem Erdoğan ATABEK‘i makamlarında ziyaret ederek yeni dönemin kendilerine, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olması temennisinde ve görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.

         Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye ilçemize şimdiye kadar yapılan, devam etmekte olan ve yapılması planlanan hizmetler hakkında çeşitli bilgiler verdi. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE ise Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ ve beraberindeki Ak Parti heyetine ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti. Acıgöl ilçesinde yapılacak olan çalışmalarda da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

         Belediye Başkanımız ve beraberindeki heyet Milletvekillerimize göstermiş oldukları ilgi, alaka ve desteklerinden dolayı kendilerine Teşekkür ettiler.