• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

           Kıymetli Vatandaşlarım, Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayram’ın Ülkemiz ve İslam dünyası ile tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

           Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yaşanan salgın hastalık pandemi döneminde yetkili makamlarca belirlenen kurallara uymaya ve buna göre yaşamaya, sağlığımızı korumaya dikkat ederek, güzel ülkemizin huzur içinde ve sağlıklı bir ortamda Bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygularla bütün vatandaşlarımın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.

            Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat oluşturan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlâkı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.

            Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile  insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir. Aziz milletimizin bu mübarek günleri, maneviyatına uygun olarak en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyorum.

            Bu  düşüncelerle, yurt içindeki ve yurt dışındaki bütün vatandaşlarımın, İslam dünyasının Ramazan Bayramı’nı tekrar tebrik ediyor, Bayram’ın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum.