• icon0(384) 311 20 02
  • iconinfo@acigol.bel.tr
  • icon YUKARI MAH. BELEDİYE CAD. NO:55 ACIGÖL/NEVŞEHİR

İLÇEMİZDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

İLÇEMİZDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

İLÇEMİZDE DOĞALGAZ SEVİNCİ

İLÇEMİZDE DOĞALGAZ SEVİNCİ  

Acıgöl Belediyemiz ile Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş.  arasında ilçemizde doğalgaz arzı sağlanması için protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile Kapadokya Enerya Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından dağıtım inşaasına bu yıl içerisinde başlanacaktır.

Konuyla ilgili Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ yapmış olduğu açıklamada; Daha önce sözünü aldığı doğalgaz yatırımının kış gelmeden ilçeye geleceğini ,  “Her seçimde AK Partimize rekor bir oy ile destek veren hemşerilerimiz bu kış doğalgazına kavuşacak.
“Acıgöl ilçemize Doğalgaz ve şimdiye kadar yapılmış ve yapılacak olan  hizmetler  için desteklerini hiç esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Enerji Bakanımız Sn.Fatih DÖNMEZ’e Ak Parti İl Başkanımız Sn.Ali KEMİKKIRAN’a Milletvekillerimiz Sn.Mustafa AÇIKGÖZ ve Sn.Yücel MENEKŞE, Acıgöl Ak Parti İlçe Başkanımız Rafet YİĞİTTEKİN olmak üzere ilçemize Doğalgaz arzı sağlanmasında emeklerinden dolayı Botaş Genel Müdürü Sn.Burhan Özcan’a,  Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Faruk ÖZALTIN ve İşletme Müdürü Sn.Özenç GEZGİN’e şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz. Her şeyin en güzeline layık olan Acıgöllü hemşehrilerim bu yıl doğalgaz konforuna kavuşmuş olacak. İlçe olarak çok mutluyuz.

Acıgöl’ün makus talihini yıktığını aktaran Başkan Ertaş, “Acıgöl artık eski Acıgöl değil. AK Parti iktidarımızla çok gelişti. Organize Sanayi Bölgesi gücümüze güç kattı. Acıgöl Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile ilçemiz üniversiteyle tanışmış oldu. Daha sayamadığımız birçok yatırım ilçemizin gelişmesinde önemli bir rol oynadı. Doğalgazın da gelmesiyle ilçemiz çok daha güzel ve yaşanılabilir bir ilçe haline gelecek. Hükümetimizle daha çok yatırımı ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Tüm halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun.” dedİ.