İSTANBUL'DAKİ NEVŞEHİRLİLER VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Belediyemizde, Belediye Başkanımızın önderliğinde, İstanbul'da yaşayan Nevşehir'li vatandaşlarımız tarafından kurulan Sivil Toplum Kuruluşları ve onların temsilcilerinden. Ağıllı köyü dernek başkanı Mevlüt Yaman’ın, Kuyulutatlar derneği başkanı İsmail Karakaya, Suvermez köyü dernek başkanı Erdoğan Yücel,Doğala dernek başkanı Mehmet Bozkurt, Til köyünden Erdoğan Denli , Özyayla derneği başkanı Adnan Ceylan, Doğala derneği başkanı,Talat Damgacı, Kuyulutatlar muhtarı Hürrem Demir, Ağıllı muhtarı Recep Yüce,Çakıllı Dernek Başkanı Mahmut Çiftçibaşı ve arkadaşları ve Ağıllı köyünden olup,İstanbul Bağcılar’da, Mahalle Muhtarı Muhammer Açan,İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezarlıklar müdürlüğü, Silivri bölgesinde mezarlıklar müdürlüğü yapan,Topaç’lı Yavuz Çaylak İstanbulun Esenyurt Belediye meclis üyesi Harun Özer, Alacaşar köyünün Kağıthane Belediye meclis üyelerinden Kemâl Semiz, Camiliören köyünden olan Avukat Şuayıp İçli'nin katılımlarıyla bilgi alışverişi ve istişare toplantısı yapıldı. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.