MÜJDE!!!!! İLÇEMİZE ÜÇ ADET GENÇLİK VE SPOR TESİSİ YAPILACAK

MÜJDE!!!!!  İLÇEMİZE ÜÇ ADET GENÇLİK VE SPOR TESİSİ YAPILACAK

MÜJDE!!!!! İLÇEMİZE ÜÇ ADET GENÇLİK VE SPOR TESİSİ YAPILACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara'da düzenlenen Gençlik ve Spor Yatırımları törenine Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ , Ak Parti ilçe Başkanı Ramazan GÜL, İl Genel Meclis üyesi Metin VURAL ve Belediye Meclis üyeleri ile Ak Parti İlçe Teşkilatın yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle katıldı. Törende İlçemize yapılacak olan Açık Portatif Havuz, Basketbol ve Voleybol Sahası ve Kapalı Halı Saha’dan oluşan 3 adet yatırımlarla ilgili protokolü Belediye Bakanımız Ercan ERTAŞ imzaladı.

%100 Bakanlık hibe desteğiyle ilçemize kazandırmış olduğumuz yatırımlarımız için desteklerini hiç esirgemeyen; Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Valimiz Sayın İnci Sezer BECEL’e, Ak Parti İl Başkanımız  Sayın Ali KEMİKKIRAN’a, Ak Parti Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ ve Yücel MENEKŞE’ye, İlçe Başkanımız Ramazan GÜL’e teşekkür ediyoruz.

Yapılacak olan bu yatırımlar İlçemize, vatandaşlarımıza ve gençliğimize hayırlı uğurlu olsun.