ÖZ DERESİ ISLAH PROJESİ KAPSAMINDA TARIM VE ORMAN BAKAN YRD. SAYIN EBEBUBEKİR GİZLGİDER'DEN ZİYARET

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İlçemize yapılmış ve yapılacak olan Öz Deresi Islah Projesi ilgili inceleme ve tespitler yapmak üzere Tarım Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, DSİ Genel Müdürü sayın Lütfi AKÇA, DSİ Kayseri Bölge Müdürü sayın Okan BAL, Ak Parti İl Başkanımız Sayın, Ali KEMİKKIRAN, Acıgöl Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Rafet YİĞİTTEKİN ve beraberindeki heyetle birlikte İlçemizi ziyaret ettiler. Öz deresi Islah Projesinin yapılmasında emeği ve katkısı bulanan başta Sayın Tarım ve Orman Bakanı Sayın Vahit KİRİŞÇİ, Tarım Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, DSİ Genel Müdürü Sayın Prof.Dr. Lütfi AKÇA, DSİ Kayseri Bölge Müdürü Sayın Okan BAL, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Ali KEMİKKIRAN’a teşekkür ederiz.