SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle, 15 mart 2019 cuma günü Saat 13:30'da; Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK ve beraberindeki, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta , Ak Parti İl Başkanı Sayın Mustafa Rauf YANAR Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Adayı Hemsehrimiz Sayın Rasim ARI ilçemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Merkez çarşı camiinde Cuma Namazı sonrasında miting düzenlendi. Mitingde Belediye Başkanımız Ercan ERTAŞ ve Misafirlerimiz birer konuşma yaparak vatandaşlarımıza hitap ettiler. Daha sonra Acıgöl Organize Sanayi Bölgesine geçerek ziyarette bulundular.

Ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerimize ayrıca mitinge katılan halkımıza teşekkür ediyoruz.