ACIGÖL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE TEKSTİLKENT FABRİKASININ TEMELİ ATILDI.

Belediyemizin de ortak olduğu İlçemiz Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde yapılacak olan Tekstilkent temeli bugün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK'ın katılımlarıyla  atıldı. Ayrıca törende KOP-AHİKA Projeleri Toplu Açılış Töreni düzenlendi. Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen “Sanayi Altyapısının Güçlendirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında sağlanan mali destek ile “ACIGÖL OSB TEKSTİLKENT” yapılacak. Tekstilkent’de 250 Kadın ve gencimizin istihdam edilmesi planlanan yaklaşık 13 milyon lira bütçeli projenin tamamı kamu kaynaklarıyla karşılanacak. 2200 metre kare kapalı alana sahip toplam 12 bin metre karelik alan içerisinde yükselecek olan iki ayrı tekstil fabrikası ilçemiz ekonomisine kazandırılacak.

İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.